• Alessandra

  Det skal godt gjøres å ikke ha blitt eksponert for det norsk-italienske stjerneskuddet Alessandra etter at hun tok seg til topps i Melodi Grand Prix med bangeren Queen of Kings. I 2024 er hun klar til å slippe ny musikk + spille sin aller første turne i UK + Europa!

  Alessandra

 • Arif

  Fra Urørt vinner til festival headliner. Hitmaskin, Spellemannspris vinner og viden kjent for sine fantastiske liveopptredener. Arif er artisten for de store anledningene.

  Arif

 • ARY

  ARY er tilbake for alvor. Publikum ble først kjent med ARY i 2015, da hun med et brak traff norske musikkhjerter med elektroniske popbeats og hennes tydelige signatur – den spektakulære stemmen.

  ARY

 • Astrid S

  Astrid S har streamet over 1 milliard ganger med låter som «Hurts So Good», «Think Before I Talk» og «Such A Boy». Vant Årets Spellemann i 2018. Hatt 2 utsolgte turneer i Norge, Europa, Storbritannia og USA

  Astrid S

 • B-Boy Myhre

  Norges neste rap-komet. Som et godt kjent ansikt innad i hip hop miljøet bl.a. som Cezinando sin «hypeman» går B-Boy Myhre nå solo! Første single «Harley» med tilhørende video kom ut rett før sommeren 2019 og har på kort tid blitt en kultfavoritt.

  B-Boy Myhre

 • Bendik

  Siden Bendik for alvor begynte å markere seg i 2012 har hun utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Den hyppige turnévirksomheten kombinert med formidlingsevnen har bidratt til å gjøre Bendik-konsertene til noe helt eget.

  Bendik

 • Bernhoft

  Jarle Bernhoft har i over 20 år preget norsk live bransje. En av Norges største stemmer og en låtskrivertalent av de sjeldne. Har spilt festivaler over hele verden og fylte Oslo Spektrum i 2012.

  Bernhoft

 • Cezinando

  Cezinando har markert seg som en enestående liveartist! Headlinet Øya 2018, samt spilt på festivaler som Pstereo, Bergenfest, Vinjerock, Roskilde m.fl. Utsolgt Norgesturne!

  Cezinando

 • Cham Léon

  Cham Léons artistprosjekt drives av helhetlig historiefortelling der ingenting overlates til tilfeldighetene. Hen har skapt et kjønnsnøytralt univers, et inkluderende rom, basert på en rekke ulike kunstneriske uttrykk. Det siste året har Cham Léon jobbet tett med den norske produsenten Henrik the Artist. Sammen har de skapt en tydelig Cham Léon-sound, et fargerikt musikalsk univers.

  Cham Léon

 • CLMD

  CLMD er et musikkprosjekt som vokser med hver utgivelse. En av høydepunktene er «Dust», med vokalen til Astrid S, som gikk #1 på den nasjonale radiolisten, #1 på Spotify Viral og gikk til dobbelt platina bare i løpet av noen få måneder.

  CLMD

 • Dagny

  Med sine imponerende liveopptrender, og et arsenal av hits, har Dagny etablert seg som hele landets popyndling. Dagny slo gjennom med «Backbeat» i 2016. Hun overbeviste stort under by:Larm samme år, og har fortsatt å levere hit etter hit.

  Dagny

 • Dutty Dior

  I 2018 gjorde Dutty Dior seg godt kjent i den norske musikkbransjen, etter å ha gitt ut låtene «Plis», «Fantasi» og ikke minst på singelen «HALLO» med Isah som har passert 26 millioner streams og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019.

  Dutty Dior

 • Emilie Nicolas

  Emilie Nicolas er en av de mest unike artistene Norge noensinne har fostret. En helt fantastisk stemme og en formidlingsevne utenom det vanlige. Har 4 Spellemann priser, inkludert Årets Album & Årets popartist 2019.

  Foto:

  Emilie Nicolas

 • Emma Steinbakken

  Hennes første låt "Not Gonna Cry» har streamet over 10 millioner ganger! Spilte sine første konserter under By:Larm 2019. Emma slapp sin første EP høsten 2019 og har allerede spilt på flere av landets største festivalscener. Vi gleder oss til fortsettelsen!

  Emma Steinbakken

 • Gundelach

  Etter å ha tydelig markert seg på Oslos klubbscene, har Kai Gundelachs presentasjoner gjort seg til noen av landets mest ledende innen sin sjanger.

  Gundelach

 • Hanne Mjøen

  Hanne Mjøen er et navn som har begynt å bli velkjent, med flere singler som har rotert på radio. Hanne har allerede levert forrykende live show på festivaler (By:Larm, Slottsfjell, Findings m.fl), vært i finalen i Urørt og vært med på Astrid S sin norgesturné.

  Hanne Mjøen

 • HJELVIK

  Tidligere Kvelertak frontmann Erlend Hjelvik sjokkerte hele musikkverdenen da han trakk seg tilbake fra det fremgangsrike rockebandet sommeren 2018. Etter to år med stillhet er han nå endelig tilbake med sitt nye solo-band HJELVIK.

  HJELVIK

 • Inge Bremnes

  Inge Bremnes slo gjennom rundt midten av dette tiåret, med radiolistede og høytstrømmede låter som «Ka du håpa på» og «Himmelblå», alle selvskrevet på eget språk og mål.

  Inge Bremnes

 • Isah

  Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. Har vært med på Karpes norgesturne, og spilt live på en rekke venues og festivaler. Fremførte på P3 Gull 2019 og Lindmo. Vant Årets Nykommer og Årets Låt under P3 Gull 2019.

  Isah

 • Jakob

  Jakob Ogawa etablert seg som et kjent navn innenfor bedroom-pop. Han ble nevnt som artisten å følge med på av The FADER, noe som førte til festivalopptredener på Lollapalooza i Argentina, Roskilde og Spot m.fl.

  Jakob

 • Janove

  Ingen rockeband har solgt flere billetter eller spilt like mange shows som Kaizers gjord I perioden 2001 – 2013. Siden den gang har JANOVE skapt en oppadgående kurve på sitt solo prosjekt og fylt de fleste konserthus og rockeklubber her til lands.

  Janove

 • JOP

  Det første som fanger oppmerksomheten din når du hilser på JOP er det latterlig glade og boblende humøret hans. En kreativ glad laks som er seg selv fullt ut. 14 mai 2021 slapp han sin debutsingel " FUEGO".

  JOP

 • Ka2

  Ka2, hele Norges tjommi. En venn, en elsker og en notorisk tre-klemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham. Ka2 er nå endelig klar for å komme ut av skogen og inn i byen. Og sette festen på hodet.

  Ka2

 • Kaizers Orchestra

  Ganske nøyaktig ti år etter at det sist drønnet av oljefat fra scener i Norge og Europa, skjer det igjen. Kaizers Orchestra er tilbake!

  Kaizers Orchestra

 • Kakkmaddafakka

  Berømt og beryktet for deres heseblesende opptredener på alle kontinenter er Kakkmaddafakka allerede godt anerkjent som et av Norges beste liveband.

  Kakkmaddafakka

 • Karpe

  I 2010 tok Magdi og Chirag grepet om å opptre med band, i tillegg til dj EnSomHeterMarius. Det som ha skjedd siden er et eventyr av en reise. Headlinet Øya i 2012, har fylt Oslo Spektrum 4 ganger siden da, og høsten 2022 gjør de 10 konserter i Oslo Spektrum

  Karpe

 • Kode.59

  Selv om Kode.59 ikke har vært aktive i musikkindustrien i mer enn tre år, har de allerede skapt et navn for seg i bransjen med en lovende suksess. Med sin unike stil og sjarm, har gruppen allerede vunnet over mange fans i Norge!

  Kode.59

 • Konradsen

  Konradsen er Eirik og Jenny og et soverom på Grønland med synther og planter. Høsten 2019 ga de ut sitt fantastiske debutalbum "Saints and Sebastian Stories", som fikk flotte omtaler og vant Spellema i kategorien Indie/Alternativ!

  Konradsen

 • Kristian Kristensen

  Kristian Kristensen har etablert som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Han har blitt en live-favoritt blant mange, og har vært opptatt med konserter og festivaler rundt omkring i Norge.

  Kristian Kristensen

 • L.U:N.A

  Urban-stjerneskuddet L.U:N.A kan med sitt ærlige og feminine uttrykk trollbinde enhver lytter. L.U:N.A en artist man umulig kan se bort ifra på den urbane scenen i Norge.

  L.U:N.A

 • Madcon

  Madcon lager musikk du kan høre på hvor som helst, og når som helst. Med den nyeste feel good-singelen «Calling You» viser Madcon akkurat dette.

  Madcon

 • Maggie

  Svevende melodier, enkle ballader, episke anthems, levert av en uforglemmelig kraftfull stemme. Maggie vil utgi hennes første EP senere i 2022. Maggie er en artist, låtskriver og produsent fra Furuset. Hun begynte å studere musikk på LIMPI i 2019, et skritt med tanke på å utvide nettverket av samarbeidspartnere og hjelpe henne videre i karrieren.

  Maggie

 • Magnus Eliassen

  Magnus Eliassen er musikalsk kameleon å regne. Uansett hvilket musikalsk uttrykk han beveger seg innenfor så mestrer han det til fingerspissene. Hans allsidighet er det som gjør han til en av Norges absolutt flotteste artister.

  Magnus Eliassen

 • Makosir

  Vårt nyeste stjerneskudd - Makosir! Han har på kort tid fanget oppmerksomheten til musikkbransjen og ble i februar 2022 Månedens Urørt hos NRKP3. Tidligere i år slapp han låtene «Falle over kanten» og «Holder igjen», sistnevnte sammen med artisten William Gamborg. Begge låtene gjorde det sterkt på den norske Spotify-charten og ledet til flere festivalopptredener!

  Makosir

 • Maria Mena

  Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby». Siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister. Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo.

  Maria Mena

 • Et internasjonalt fenomen. Danmarks elektro-pop dronning! I Norge har hun spilt på de fleste festivaler som Øya, Slottsfjell, Jugdenfest m.fl.

 • Natnael

  Etter samarbeid med bl.a. Cezinando og Arif debuterte Natnael høsten 2020 med sin debut EP «Mannekeng» som ble nominert til Spellemann «Rnb/Soul». Med sin unike stemme seiler han nå opp som Norges neste RnB stjerne.

  Natnael

 • plxntkid

  plxntkid vokste opp i den lille byen Verdal utenfor Trondheim, og det var gjennom denne litt isolerte oppveksten at hans kreative driv ble født. plxntkids lyriske sårbarhet har resonert og fått oppmerksomhet fra en stadig voksende online fanbase. Hans debut-EP, 7650 VERDAL, har nå mer enn 5 millioner streams globalt!

  plxntkid

 • Sebastian Zalo

  Sebastian Zalo har på kort tid opparbeidet seg et rykte som en meget god låtskriver og liveartist. Debutalbumet «RTRO//SPKT» i 2020 sørget for nominasjon til både «Årets nykommer» på P3 Gull og «Årets gjennombrudd» på Spellemannsprisen.

  Sebastian Zalo

 • Seeb

  Seeb er elsket av fans over hele verden! De lagde noen av de mest populære låtene de siste årene, blant annet deres remix av låten «I Took A Pill In Ibiza» som ble den nest mest spilte sangen globalt i 2016.

  Seeb

 • Sirkus Eliassen

  Sirkus Eliassen er tilbake! For snart et tiår siden herjet de dansegulv over det ganske land med låter som “Æ vil bare dans”. Omlag 200 konserter på et par ekstremt innholdsrike år ble det den gang, og nå er endelig de energiske brødrene Erik og Magnus tilbake.

  Sirkus Eliassen

 • SKAAR

  SKAAR er en artist man bør følge nøye med på. I 2019 har hun gjort det strekt med flere A-listede singler på P3, samt imponerende liveopptredener. Vi spår henne en lysende karriere!

  SKAAR

 • Slopes

  Mannen bak Slopes er Dag Holtan-Hartwig, også kjent som halvparten av produsent-duoen Skinny Days. Nå har han tatt et stort skritt ut av komfortsonen og er klar til å dele sine helt egne, personlige sanger.

  Slopes

 • Sondre Justad

  Det er først og fremst som liveartist Sondre Justad høster de store lovordene! Som et resultat av det har han headlinet flere av Norges største festivaler og spilt utsolgte konserter landet over.

  Sondre Justad

 • Sonny Alven

  Kredprodusenten og DJ Sonny Alven slo for alvor igjen med monterhiten «Our Youth». Med over 100 millioner avspillinger er han et av de mest etablerte navnene i sjangeren her hjemme.

  Sonny Alven

 • Svømmebasseng

  Svømmebasseng lager musikk du kan forelske deg i. En verden av drivende rytmikk, svevende akkordrekker og drømmende tekster. Bandet startet så smått i 2013 med en håndfull klubbkvelder og har siden utviklet seg til å fylle flere av landets største konsertscener.Deres beste arbeid så langt slippes i februar 2023.

  Svømmebasseng

 • Synne Vo

  Synne Vo er en låtskriver fra Lesja i Gudbrandsdalen. Med sin sjarmerende dialekt formidler hun hverdagslige tekster i et organisk og fengende lydbilde. Et friskt pust på den norske popmusikk-scenen!

  Synne Vo

 • Thomas Dybdahl

  Gjennom 20 år har Thomas Dybdahl tatt sine trofaste lyttere med på en reise gjennom lekre og detaljrike lydlandskap. Sangeren, gitaristen og låtskriveren fra Sandnes har på mange måter blitt Norges helt egne folksoulhelt.

  Thomas Dybdahl

 • Tungevaag

  Tungevaag går nå solo. Med over 800 millioner streams seiler Tungevaag opp som Norges neste store EDM eksport. Han siste collab «PLAY» har ligget i toppen på de norske listene i og har på kort tid rundet 50 millioner avspillinger på Spotify.

  Tungevaag

 • Undergrünnen

  Undergrünnen er et prosjekt startet opp av Pål Jackman, Per Steinar Lie og Ørjan Haaland. Dette bandet fra Haugesund henter inspirasjon fra primitiv rock og afro rock, blandet med det norske språket.

  Undergrünnen

 • Virkelig

  Musikken til Virkelig har skaffet de innpass på festivaler over hele Norge, og sørget for at de åpnet hovedscenen på Øya foran Arcade Fire og Arctic Monkeys.

  Virkelig

 • Ylva

  Ylva; en sterk vokalist og et naturtalent på scenen! Hun gitt ut fler million-streamende og radiolistede singler, samt EP’en «Gule Roser». En formidabel sceneartist som blåste folk av banen blant annet som support for Unge Ferraris Norgesturné, på by:Larm, som support for Molly Sanden - og som har enda mer i vente.

  Ylva

 • Zara Larsson

  Sveriges popdronning med massiv internasjonal suksess! En liveartist i verdensklasse. Headlinet festivaler i Norge som Festningen, Stavern, Findings m.mfl. Hennes mest populære låt «Lush Life» har streamet over 840 millioner ganger.

  Zara Larsson