• Alessandra

  Det skal godt gjøres å ikke ha blitt eksponert for det norsk-italienske stjerneskuddet Alessandra etter at hun tok seg til topps i Melodi Grand Prix med bangeren Queen of Kings. I 2024 er hun klar til å slippe ny musikk + spille sin aller første turne i UK + Europa!

  Alessandra

 • Anna of the North

  Anna of the North, aka Anna Lotterud fra Gjøvik, er en av musikk-Norges heteste eksportartikler om dagen. Anna har blant annet opptrådt i USA, og har fått internasjonal ros for sin elektroniske, fengende og smarte popmusikk  Hun har også samarbeidet med artister som Tyler, The Creator, Frank Ocean, Dua Lipa og Gus Dapperton.

  Anna of the North

 • ARY

  ARY er tilbake for alvor. Publikum ble først kjent med ARY i 2015, da hun med et brak traff norske musikkhjerter med elektroniske popbeats og hennes tydelige signatur – den spektakulære stemmen.

  ARY

 • Astrid S

  Astrid S har streamet over 1 milliard ganger med låter som «Hurts So Good», «Think Before I Talk» og «Such A Boy». Vant Årets Spellemann i 2018. Hatt 2 utsolgte turneer i Norge, Europa, Storbritannia og USA

  Astrid S

 • Bernhoft

  Jarle Bernhoft har i over 20 år preget norsk live bransje. En av Norges største stemmer og en låtskrivertalent av de sjeldne. Har spilt festivaler over hele verden og fylte Oslo Spektrum i 2012.

  Bernhoft

 • Cezinando

  Cezinando har markert seg som en enestående liveartist! Headlinet Øya 2018, samt spilt på festivaler som Pstereo, Bergenfest, Vinjerock, Roskilde m.fl. Utsolgt Norgesturne!

  Cezinando

 • CLMD

  CLMD er et musikkprosjekt som vokser med hver utgivelse. En av høydepunktene er «Dust», med vokalen til Astrid S, som gikk #1 på den nasjonale radiolisten, #1 på Spotify Viral og gikk til dobbelt platina bare i løpet av noen få måneder.

  CLMD

 • deLillos

  deLillos har i nesten 40 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.

  deLillos

 • Emilie Nicolas

  Emilie Nicolas er en av de mest unike artistene Norge noensinne har fostret. En helt fantastisk stemme og en formidlingsevne utenom det vanlige. Har 4 Spellemann priser, inkludert Årets Album & Årets popartist 2019.

  Emilie Nicolas

 • Emma Steinbakken

  Emma Steinbakken slo igjennom over natten i oktober 2018 da hun som 15-åring slapp debutsingelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 24 millioner ganger på Spotify alene. Siden da har 20 åringen regjert på topplistene i Norge.

  Emma Steinbakken

 • Gundelach

  Etter å ha tydelig markert seg på Oslos klubbscene, har Kai Gundelachs presentasjoner gjort seg til noen av landets mest ledende innen sin sjanger.

  Gundelach

 • Hanne Mjøen

  Hanne Mjøen er et navn som har begynt å bli velkjent, med flere singler som har rotert på radio. Hanne har allerede levert forrykende live show på festivaler (By:Larm, Slottsfjell, Findings m.fl), vært i finalen i Urørt og vært med på Astrid S sin norgesturné.

  Hanne Mjøen

 • HILLARI

  Det skjer mildt sagt mye rundt HILLARI om dagen! Allerede før hun slapp sin debut EP i juli hadde det unge stjerneskuddet fra Oslo spilt over 20 konserter i Norge og Canada. Norsk-Filippinske HILLARI (19) har bakgrunn som kirkevokalist,  og har allerede blitt et velkjent navn i musikkbransjen både i, og utenfor, Norge.

  HILLARI

 • Isah

  Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. Har vært med på Karpes norgesturne, og spilt live på en rekke venues og festivaler. Fremførte på P3 Gull 2019 og Lindmo. Vant Årets Nykommer og Årets Låt under P3 Gull 2019.

  Isah

 • Jakob

  Jakob Ogawa etablert seg som et kjent navn innenfor bedroom-pop. Han ble nevnt som artisten å følge med på av The FADER, noe som førte til festivalopptredener på Lollapalooza i Argentina, Roskilde og Spot m.fl.

  Jakob

 • Janove

  Ingen rockeband har solgt flere billetter eller spilt like mange shows som Kaizers gjord I perioden 2001 – 2013. Siden den gang har JANOVE skapt en oppadgående kurve på sitt solo prosjekt og fylt de fleste konserthus og rockeklubber her til lands.

  Janove

 • JOP

  Det første som fanger oppmerksomheten din når du hilser på JOP er det latterlig glade og boblende humøret hans. En kreativ glad laks som er seg selv fullt ut. 14 mai 2021 slapp han sin debutsingel " FUEGO".

  JOP

 • Ka2

  Ka2, hele Norges tjommi. En venn, en elsker og en notorisk tre-klemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham. Ka2 er nå endelig klar for å komme ut av skogen og inn i byen. Og sette festen på hodet.

  Ka2

 • Kaizers Orchestra

  Ganske nøyaktig ti år etter at det sist drønnet av oljefat fra scener i Norge og Europa, skjer det igjen. Kaizers Orchestra er tilbake!

  Kaizers Orchestra

 • Kakkmaddafakka

  Berømt og beryktet for deres heseblesende opptredener på alle kontinenter er Kakkmaddafakka allerede godt anerkjent som et av Norges beste liveband.

  Kakkmaddafakka

 • Karpe

  Karpe har underholdt, overrasket og utfordret både publikum og bransjestandarder i en årrekke. Med en katalog full av hits og sine spektakulære liveshow, befester de gang på gang sin posisjon som en av landets aller største og viktigste artister.

  Karpe

 • Kode.59

  Selv om Kode.59 ikke har vært aktive i musikkindustrien i mer enn tre år, har de allerede skapt et navn for seg i bransjen med en lovende suksess. Med sin unike stil og sjarm, har gruppen allerede vunnet over mange fans i Norge!

  Kode.59

 • Konradsen

  Konradsen er Eirik og Jenny og et soverom på Grønland med synther og planter. Høsten 2019 ga de ut sitt fantastiske debutalbum "Saints and Sebastian Stories", som fikk flotte omtaler og vant Spellemann i kategorien Indie/Alternativ!

  Konradsen

 • Kristian Kristensen

  Kristian Kristensen har etablert som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Han har blitt en live-favoritt blant mange, og har vært opptatt med konserter og festivaler rundt omkring i Norge.

  Kristian Kristensen

 • Lemaitre

  Oslo-duoen Lemaitre har i over 10 år imponert med både egen musikk og remikser. De har i lang tid vært bosatt i USA og har spilt på gigantfestivalene Coachella og Lollapalooza, samt britiske Reading og Leeds.

  Lemaitre

 • Madcon

  Madcon lager musikk du kan høre på hvor som helst, og når som helst. Med den nyeste feel good-singelen «Calling You» viser Madcon akkurat dette.

  Madcon

 • Maggie

  Svevende melodier, enkle ballader, episke anthems, levert av en uforglemmelig kraftfull stemme. Maggie vil utgi hennes første EP senere i 2022. Maggie er en artist, låtskriver og produsent fra Furuset. Hun begynte å studere musikk på LIMPI i 2019, et skritt med tanke på å utvide nettverket av samarbeidspartnere og hjelpe henne videre i karrieren.

  Maggie

 • Magnus Eliassen

  Magnus Eliassen er musikalsk kameleon å regne. Uansett hvilket musikalsk uttrykk han beveger seg innenfor så mestrer han det til fingerspissene. Hans allsidighet er det som gjør han til en av Norges absolutt flotteste artister.

  Magnus Eliassen

 • Makosir

  Makosir er en artist vi har hørt mye fra og kommer til å høre enda mer fra i tiden fremover. Med en nominasjon til Årets Urørt fra NRK P3, og en rekke hits under beltet, har Makosir allerede bevist at han er en fremadstormende artist det er verdt å følge med på.

  Makosir

 • Malin Pettersen

  Med soloalbum nr 1. vant hun Spellemann, nr 2. løftet henne videre ut over landegrensene, med nr 3. stadfestet hun at hun er kommet for å bli ovenfor et internasjonalt publikum. Det er ikke vanskelig å forstå hvordan Malin Pettersen har fanget lyttere helt siden hun begynte å lage egen musikk.

  Malin Pettersen

 • Maria Mena

  Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby». Siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister. Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo.

  Maria Mena

 • Et internasjonalt fenomen. Danmarks elektro-pop dronning! I Norge har hun spilt på de fleste festivaler som Øya, Slottsfjell, Jugdenfest m.fl.

 • Natnael

  Etter samarbeid med bl.a. Cezinando og Arif debuterte Natnael høsten 2020 med sin debut EP «Mannekeng» som ble nominert til Spellemann «Rnb/Soul». Med sin unike stemme seiler han nå opp som Norges neste RnB stjerne.

  Natnael

 • plxntkid

  plxntkid vokste opp i den lille byen Verdal utenfor Trondheim, og det var gjennom denne litt isolerte oppveksten at hans kreative driv ble født. plxntkids lyriske sårbarhet har resonert og fått oppmerksomhet fra en stadig voksende online fanbase. Hans debut-EP, 7650 VERDAL, har nå flere millioner streams globalt!

  plxntkid

 • Sebastian Zalo

  Sebastian Zalo har på kort tid opparbeidet seg et rykte som en meget god låtskriver og liveartist. Debutalbumet «RTRO//SPKT» i 2020 sørget for nominasjon til både «Årets nykommer» på P3 Gull og «Årets gjennombrudd» på Spellemannsprisen.

  Sebastian Zalo

 • Sirkus Eliassen

  Sirkus Eliassen er tilbake! For snart et tiår siden herjet de dansegulv over det ganske land med låter som “Æ vil bare dans”. Omlag 200 konserter på et par ekstremt innholdsrike år ble det den gang, og nå er endelig de energiske brødrene Erik og Magnus tilbake.

  Sirkus Eliassen

 • Sondre Justad

  Det er først og fremst som liveartist Sondre Justad høster de store lovordene! Som et resultat av det har han headlinet flere av Norges største festivaler og spilt utsolgte konserter landet over.

  Sondre Justad

 • Synne Sørgjerd

  Synne Sørgjerd fanget raskt manges oppmerksomhet med singelen «Siden du dro». Det unge stjerneskuddet er en av de mest lovende låtskriverne, og det ventes mye musikk fremover fra en artist med et stort talent og en svært sterk tilstedeværelse.

  Synne Sørgjerd

 • Synne Vo

  Synne Vo er en låtskriver fra Lesja i Gudbrandsdalen. Med sin sjarmerende dialekt formidler hun hverdagslige tekster i et organisk og fengende lydbilde. Et friskt pust på den norske popmusikk-scenen!

  Synne Vo

 • Thomas Dybdahl

  Gjennom 20 år har Thomas Dybdahl tatt sine trofaste lyttere med på en reise gjennom lekre og detaljrike lydlandskap. Sangeren, gitaristen og låtskriveren fra Sandnes har på mange måter blitt Norges helt egne folksoulhelt.

  Thomas Dybdahl

 • tigerstate

  En eklektisk gjeng med unge musikere, vokalister og andre kreative mennesker, som lenge hadde vært i samme vennegjeng, kom endelig sammen for å fokusere på et felles prosjekt. Bandets tilnærming til det de gjør er organisk og demokratisk, men samtidig fullstendig fri.

  tigerstate

 • Tungevaag

  Tungevaag har med over 7 milliarder streams verden over, og som den #5 mest streamede artisten i Norge for lengst etablert seg. Kjent for hits som «Play», «Dance», Wicked Wonderland» og «Samsara», og spilleoppdrag på bl.a. Tomorrowland, Mysteryland og Parookaville har gjort han til en av Norges fremste musikkeksporter.

  Tungevaag

 • Ylva

  Ylva; en sterk vokalist og et naturtalent på scenen! Hun gitt ut fler million-streamende og radiolistede singler, samt EP’en «Gule Roser». En formidabel sceneartist som blåste folk av banen blant annet som support for Unge Ferraris Norgesturné, på by:Larm, som support for Molly Sanden - og som har enda mer i vente.

  Ylva

 • Zara Larsson

  Sveriges popdronning med massiv internasjonal suksess! En liveartist i verdensklasse. Headlinet festivaler i Norge som Festningen, Stavern, Findings m.mfl. Hennes mest populære låt «Lush Life» har streamet over 840 millioner ganger.

  Zara Larsson

 • Zupermaria

  Bergens neste popprinsesse Zupermaria har allerede hatt 17 listeplasseringer på nasjonal radio, blitt nominert til P3 Gull og spilt festivalkonserter til sekser på terningen.

  Zupermaria