A B C D E G H I J K L M N S T U V Z | Våre artister

ARY

ARY har sluppet 4 singler, hvor 3 har streamet til gull, og 1 til dobbelplatina. Signet direkte til Island UK i tidlig 2019, hvor deres interesse kom etter å ha sett ARY live.

Send forespørsel

ARY

ASTRID S

Astrid S har streamet over 1 milliard ganger med låter som «Hurts So Good», «Think Before I Talk» og «Such A Boy». Vant Årets Spellemann i 2018. Hatt 2 utsolgte turneer i Norge, Europa, Storbritannia og USA

Send forespørsel

ASTRID S

B-BOY MYHRE

Norges neste rap-komet. Som et godt kjent ansikt innad i hip hop miljøet bl.a. som Cezinando sin «hypeman» går B-Boy Myhre nå solo! Første single «Harley» med tilhørende video kom ut rett før sommeren 2019 og har på kort tid blitt en kultfavoritt.

Send forespørsel

B-BOY MYHRE

BENDIK

Siden Bendik for alvor begynte å markere seg i 2012 har hun utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Den hyppige turnévirksomheten kombinert med formidlingsevnen har bidratt til å gjøre Bendik-konsertene til noe helt eget.

Send forespørsel

BENDIK

BERNHOFT

Jarle Bernhoft har i over 20 år preget norsk live bransje. En av Norges største stemmer og en låtskrivertalent av de sjeldne. Har spilt festivaler over hele verden og fylte Oslo Spektrum i 2012.

Send forespørsel

BERNHOFT

BIANCA

Bianca tidligere kalt Raw B kom til urørt finalen 2020 med låten «Cold as Ice». Den 18 år gamle jenta fra Holmlia sluttet på skolen og fant musikken. Hun er kanskje et ukjent navn for mange, nå er hun signert hos SDKTog lager for første gang musikk på norsk.

Send forespørsel

BIANCA

CEZINANDO

Cezinando har markert seg som en enestående liveartist! Headlinet Øya 2018, samt spilt på festivaler som Pstereo, Bergenfest, Vinjerock, Roskilde m.fl. Utsolgt Norgesturne!

Send forespørsel

CEZINANDO

CHAM LÉON

Si velkommen til Cham Léon!

Send forespørsel

CHAM LÉON

CLMD

CLMD er et musikkprosjekt som vokser med hver utgivelse. En av høydepunktene er «Dust», med vokalen til Astrid S, som gikk #1 på den nasjonale radiolisten, #1 på Spotify Viral og gikk til dobbelt platina bare i løpet av noen få måneder.

Send forespørsel

CLMD

DAGNY

Med sine imponerende liveopptrender, og et arsenal av hits, har Dagny etablert seg som hele landets popyndling. Dagny slo gjennom med «Backbeat» i 2016. Hun overbeviste stort under by:Larm samme år, og har fortsatt å levere hit etter hit.

Send forespørsel

DAGNY

DUTTY DIOR

I 2018 gjorde Dutty Dior seg godt kjent i den norske musikkbransjen, etter å ha gitt ut låtene «Plis», «Fantasi» og ikke minst på singelen «HALLO» med Isah som har passert 26 millioner streams og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019.

Send forespørsel

DUTTY DIOR

EMELIE HOLLOW

Et helt unikt sangtalent som tross sin unge alder (20) allerede er et etablert navn i musikkmiljøet som låtskriver for en rekke artister. Slapp i September sin første EP «Hear it out Loud»!

Send forespørsel

EMELIE HOLLOW

EMILIE NICOLAS

Emilie Nicolas er en av de mest unike artistene Norge noensinne har fostret. En helt fantastisk stemme og en formidlingsevne utenom det vanlige. Har 4 Spellemann priser, inkludert Årets Album & Årets popartist 2019.

Send forespørsel

EMILIE NICOLAS

EMMA STEINBAKKEN

Hennes første låt "Not Gonna Cry» har streamet over 10 millioner ganger! Spilte sine første konserter under By:Larm 2019. Emma slapp sin første EP høsten 2019 og har allerede spilt på flere av landets største festivalscener. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Send forespørsel

EMMA STEINBAKKEN

GUNDELACH

Etter å ha tydelig markert seg på Oslos klubbscene, har Kai Gundelachs presentasjoner gjort seg til noen av landets mest ledende innen sin sjanger.

Send forespørsel

GUNDELACH

HANNE MJøEN

Hanne Mjøen er et navn som har begynt å bli velkjent, med flere singler som har rotert på radio. Hanne har allerede levert forrykende live show på festivaler (By:Larm, Slottsfjell, Findings m.fl), vært i finalen i Urørt og vært med på Astrid S sin norgesturné.

Send forespørsel

HANNE MJøEN

HJELVIK

Tidligere Kvelertak frontmann Erlend Hjelvik sjokkerte hele musikkverdenen da han trakk seg tilbake fra det fremgangsrike rockebandet sommeren 2018. Etter to år med stillhet er han nå endelig tilbake med sitt nye solo-band HJELVIK.

Send forespørsel

HJELVIK

ISAH

Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. Har vært med på Karpes norgesturne, og spilt live på en rekke venues og festivaler. Fremførte på P3 Gull 2019 og Lindmo. Vant Årets Nykommer og Årets Låt under P3 Gull 2019.

Send forespørsel

ISAH

JAKOB OGAWA

Jakob Ogawa etablert seg som et kjent navn innenfor bedroom-pop. Han ble nevnt som artisten å følge med på av The FADER, noe som førte til festivalopptredener på Lollapalooza i Argentina, Roskilde og Spot m.fl.

Send forespørsel

JAKOB OGAWA

JANOVE

Ingen rockeband har solgt flere billetter eller spilt like mange shows som Kaizers gjord I perioden 2001 – 2013. Siden den gang har JANOVE skapt en oppadgående kurve på sitt solo prosjekt og fylt de fleste konserthus og rockeklubber her til lands.

Send forespørsel

JANOVE

JOP

Det første som fanger oppmerksomheten din når du hilser på JOP er det latterlig glade og boblende humøret hans. En kreativ glad laks som er seg selv fullt ut. 14 mai 2021 slapp han sin debutsingel " FUEGO".

Send forespørsel

JOP

KA2

Ka2, hele Norges tjommi. En venn, en elsker og en notorisk tre-klemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham. Ka2 er nå endelig klar for å komme ut av skogen og inn i byen. Og sette festen på hodet.

Send forespørsel

KA2

KAKKMADDAFAKKA

Et av Norges aller beste liveband, blir de gjerne kalt. En skjult hemmelighet for tabloide musikkjournalister, men Bergensgruppen Kakkmaddafakka har fylt konsertlokaler over hele verden i drøye ti år.

Send forespørsel

KAKKMADDAFAKKA

KARPE

I 2010 tok Magdi og Chirag grepet om å opptre med band, i tillegg til dj EnSomHeterMarius. Det som ha skjedd siden er et eventyr av en reise. Headlinet Øya i 2012, har fylt Oslo Spektrum 4 ganger siden da, og høsten 2022 gjør de 10 konserter i Oslo Spektrum

Send forespørsel

KARPE

KONRADSEN

Konradsen er Eirik og Jenny og et soverom på Grønland med synther og planter. Høsten 2019 ga de ut sitt fantastiske debutalbum "Saints and Sebastian Stories", som fikk flotte omtaler og vant Spellema i kategorien Indie/Alternativ!

Send forespørsel

KONRADSEN

KRISTIAN KRISTENSEN

Kristian Kristensen har etablert som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Han har blitt en live-favoritt blant mange, og har vært opptatt med konserter og festivaler rundt omkring i Norge.

Send forespørsel

KRISTIAN KRISTENSEN

L.U:N.A

Urban-stjerneskuddet L.U:N.A kan med sitt ærlige og feminine uttrykk trollbinde enhver lytter. L.U:N.A en artist man umulig kan se bort ifra på den urbane scenen i Norge.

Send forespørsel

L.U:N.A

LIL HALIMA

En av 2019 største snakkiser har vært Lil Halima. I en alder av bare 20 år har hun allerede rukket å ta Norden med storm, med kritikerroste opptredener på bl.a. Roskilde, Way out West og Øyafestivalen.

Send forespørsel

LIL HALIMA

MADCON

Madcon lager musikk du kan høre på hvor som helst, og når som helst. Med den nyeste feel good-singelen «Calling You» viser Madcon akkurat dette.

Send forespørsel

MADCON

MAGNUS ELIASSEN

Magnus Eliassen er musikalsk kameleon å regne. Uansett hvilket musikalsk uttrykk han beveger seg innenfor så mestrer han det til fingerspissene. Hans allsidighet er det som gjør han til en av Norges absolutt flotteste artister.

Send forespørsel

MAGNUS ELIASSEN

MARIA MENA

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby». Siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister. Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo.

Send forespørsel

MARIA MENA

MONICA HELDAL

Debutalbumet “Boy From The North” ble overstrødd av strålende anmeldelser. Det innkasserte også to Spellemannpriser, Gramo-stipend, og 21 uker på den norske albumlista. Stort bedre kan det rett og slett ikke gjøres.

Send forespørsel

MONICA HELDAL

Et internasjonalt fenomen. Danmarks elektro-pop dronning! I Norge har hun spilt på de fleste festivaler som Øya, Slottsfjell, Jugdenfest m.fl.

Send forespørsel

NATNAEL

Etter samarbeid med bl.a. Cezinando og Arif debuterte Natnael høsten 2020 med sin debut EP «Mannekeng» som ble nominert til Spellemann «Rnb/Soul». Med sin unike stemme seiler han nå opp som Norges neste RnB stjerne.

Send forespørsel

NATNAEL

SEEB

Seeb er elsket av fans over hele verden! De lagde noen av de mest populære låtene de siste årene, blant annet deres remix av låten «I Took A Pill In Ibiza» som ble den nest mest spilte sangen globalt i 2016.

Send forespørsel

SEEB

SKAAR

SKAAR er en artist man bør følge nøye med på. I 2019 har hun gjort det strekt med flere A-listede singler på P3, samt imponerende liveopptredener. Vi spår henne en lysende karriere!

Send forespørsel

SKAAR

SKAMBANKT

I 2018 var året Skambankt gjorde storslått come-back med albumet «Horisonten Brenner», etterfulgt av omfattende Norges-turné med utsolgte konserter. I 2019 gav de ut sitt aller første akustiske album, etterfulgt av unplugged turne.

Send forespørsel

SKAMBANKT

SLOPES

Mannen bak Slopes er Dag Holtan-Hartwig, også kjent som halvparten av produsent-duoen Skinny Days. Nå har han tatt et stort skritt ut av komfortsonen og er klar til å dele sine helt egne, personlige sanger.

Send forespørsel

SLOPES

SONDRE JUSTAD

Det er først og fremst som liveartist Sondre Justad høster de store lovordene! Som et resultat av det har han headlinet flere av Norges største festivaler og spilt utsolgte konserter landet over.

Send forespørsel

SONDRE JUSTAD

SONNY ALVEN

Kredprodusenten og DJ Sonny Alven slo for alvor igjen med monterhiten «Our Youth». Med over 100 millioner avspillinger er han et av de mest etablerte navnene i sjangeren her hjemme.

Send forespørsel

SONNY ALVEN

SYNNE VO

Synne Vo er en låtskriver fra Lesja i Gudbrandsdalen. Med sin sjarmerende dialekt formidler hun hverdagslige tekster i et organisk og fengende lydbilde. Et friskt pust på den norske popmusikk-scenen!

Send forespørsel

SYNNE VO

THOMAS DYBDAHL

Gjennom 20 år har Thomas Dybdahl tatt sine trofaste lyttere med på en reise gjennom lekre og detaljrike lydlandskap. Sangeren, gitaristen og låtskriveren fra Sandnes har på mange måter blitt Norges helt egne folksoulhelt.

Send forespørsel

THOMAS DYBDAHL

TUNGEVAAG

Tungevaag går nå solo. Med over 800 millioner streams seiler Tungevaag opp som Norges neste store EDM eksport. Han siste collab «PLAY» har ligget i toppen på de norske listene i og har på kort tid rundet 50 millioner avspillinger på Spotify.

Send forespørsel

TUNGEVAAG

TURBONEGRO

Ikoniske Turbonegro feirer 30 år på veien i 2019 og selger billetter om aldri før. De har etter en lang karriere opparbeidet seg en stor fanskare i inn- og utland.

Send forespørsel

TURBONEGRO

UNDERGRÜNNEN

Undergrünnen er et prosjekt startet opp av Pål Jackman, Per Steinar Lie og Ørjan Haaland. Dette bandet fra Haugesund henter inspirasjon fra primitiv rock og afro rock, blandet med det norske språket.

Send forespørsel

UNDERGRÜNNEN

VIRKELIG

Musikken til Virkelig har skaffet de innpass på festivaler over hele Norge, og sørget for at de åpnet hovedscenen på Øya foran Arcade Fire og Arctic Monkeys.

Send forespørsel

VIRKELIG

ZARA LARSSON

Sveriges popdronning med massiv internasjonal suksess! En liveartist i verdensklasse. Headlinet festivaler i Norge som Festningen, Stavern, Findings m.mfl. Hennes mest populære låt «Lush Life» har streamet over 840 millioner ganger.

Send forespørsel

ZARA LARSSON

Meny